torsdag 26 november 2009

Helgprojekt

Jag har som sagt försonats med den mörka årstiden och är nu återigen full av energi. Så vad passar bättre än att ta sig an bokhyllan? Den är sorgligt försummad, stökig och full av ganska många böcker som jag tror att jag faktiskt inte vill läsa. Bättre då att städa ut och sortera och göra plats för alla de böcker jag tycker om. Med lite tur blir det dessutom plats över.

Så, bokhylla plus glögg - det låter väl som ett koncept?

6 kommentarer:

Moa sa...

Underbart! Jag gör detsamma inom kort! ;-)

Bibliophilia sa...

Låter som en perfekt helg :D

Martina sa...

Jag skulle verkligen också behöva sortera i bokhyllorna - nu efter flytten (i augusti) så tryckte jag bara in allt huller om buller, och jag har egentligen tänkt vänta med sorteringen tills jag köpt nya bokhyllor men det är så förbaskat svårt att hitta i hyllorna nu.

Ingrid sa...

Det låter som ett alldeles utmärkt projekt- bra kombination. Själv har jag tre "Billy" som ligger och väntar på att bli monterade... hm.. av mig....

Holly Hock sa...

Nu gäller det bara att välja en god glögg! Något förslag? /Therese

Camelia sa...

Well done my dear, att komma till den punkten att börja sortera böckerna! Jag är uppskjutningens mästarinna och varje gång jag uppbådat kraft att göra något som borde göras, men inte blivit gjort, är jag stolt som den värsta tupp. Du gör det jättebra och förtjänar den godaste glöggen. Tips på glögg? Hm, Jag tenderar få halsbränna av glögg så just den biten kan jag tyvärr inte hjälpa dig med. Jag samlar kraft att damma av böckerna och sortera, (system ej utklurat ännu), under jullovet.