torsdag 1 oktober 2009

Kvartalsrapport

De senaste månaderna har jag knaprat i min sammanlagt 25 böcker, fyra stycken skrivna på svenska och resten engelska. Jag har läst ut hela två serier, både Twilight och Den mörka materien. Det känns så bra i magen att jag äntligen läser ut några serier också och inte bara börjar på nya. (Jag har fortfarande två gamla påbörjade serier kvar att läsa vidare på. Jag har bestämt mig för att de ska vara utlästa innan årets slut. Basta!)

När jag ser tillbaka på min läslista ser jag att jag läst en Auster-bok i månaden. En helt och hållet lagom ranson som jag tänker fortsätta med. Så här när jag blickar bakåt kan jag inte låta bli att även blicka framåt, jag längta så efter Austers nya Invisible. Just nu går jag ständigt och funderar över hur och var jag ska beställa den för att få hem den på fortast möjliga sätt.

Största läsupplevelsen den här perioden, förutom Auster, var helt klart:

The Other Hand av Chris Cleave
The White Tiger av Aravind Adiga
Tipping the Velvet av Sarah Waters

Superbra böcker! Rekommenderas varmt!

2 kommentarer:

Jan sa...

Hej Therese och andra,
jag har beställt den amerikanska upplagan (hardcover, från Henry Holt & Co) hos adLibris (som kommer att ha 3-4 alternativ!).
Utkommer 5 nov.
Kolla denna länk där man kan läsa några sidor:
http://www.amazon.com/Invisible-Paul-Auster/dp/0805090800
Jan

Holly Hock sa...

Det lovar gott, tycker jag. Ja, här är det ju att förbeställa som gäller. Den här ska läsas, så fort jag får den i min hand. /Therese