torsdag 2 april 2009

Sarah Waters

Genom Calliope får jag nys om Sarah Waters hemsida. Tack! Jag ser verkligen fram emot hennes nya bok The Little Stranger (icke att förväxla med The Little Friend av Donna Tarrt!). Jag har egentligen bara läst hennes The Nightwatch men tyckte verkligen om den. Tipping the Velvet ligger och väntar och förhoppningsvis hinner jag kanske någon mer innan juni.

Fin hemsida iallafall med trailers för tv-filmatiseringarna av hennes böcker. BBC-produktioner och jättefina, de borde man försöka få tag på och se - efter man läst böckerna såklart.

4 kommentarer:

Liselotte Engman sa...

Hej Holly!
Tack för tipset om Sarah. Jag kollade genast länken och sedan till Adlibris, men tyvärr var boken "ej ännu utgiven". Tur att man kan lägga titlar på bevakning i alla fall. Det låter så härligt med en spökhistoria och Sarah är suverän med 1800-tals historier. Ja, även Nightwatch var jättebra. Hon är en jämnbra författare, om man kan säga så. P.S Din blogg är jättetrevlig att besöka.

Boktokig sa...

Åh, vad hennes namn känns bekant. Men jag kan inte komma på varför!

Calliope sa...

Kul att kunna bidra!
Tipping the Velvet är min absoluta Waters-favorit (hittills i alla fall), så har du inte läst den ännu har du något riktigt bra att se fram emot. Filmatiseringarna är helt ok, även om de känns lite för korta ibland.

Holly Hock sa...

Tack själva allihop! "Tipping the Velvet" har jag ju faktiskt ligger här hemma, jag får nog helt enkelt lägga den lite högre upp i "att läsa"-högen. /Therese