söndag 3 april 2011

Lördag på biblioteket

Igår var jag och lyssnade på Torgny Lindgren på biblioteket i Skövde. Jag är glad att jag gick dit. Lindgren var fantastiskt rolig och vad jag vet gör han inte sånt här så ofta längre. Jag har skrivit mer om författarbesöket hos enbokcirkelföralla, läs gärna där.

9 kommentarer:

Hermia sa...

Tack för din fina rapport om författarträffen!! Jag önskar så att Skövde inte var så himla långt från Gävle...

Hanneles bok-paradis sa...

wow, så roligt

evalinn sa...

Åh vad kul, vad avundssjuk jag blir!

Men...jag kommer inte fram på länken? Är det bara jag?

Böcker, böcker, böcker sa...

Det var fantastiskt roligt.

Evalinn: gå in på www.enbokcirkelföralla.se så borde den finnas på första sidan

snowflake sa...

Läste han ur någon av sina böcker? han läser så väldigt bra.

Holly Hock sa...

Ja, han läste ur "Minnen" och även lite kort ur "Pölsan" och "Norrlands aquavit" om jag inte kommer ihåg alldeles fel. Han var verkligen fenomenalt bra på alla sätt. Rolig och proffsig och personlig och smart. Jag måste läsa hans böcker! /Therese

Lisa sa...

Åh, så underbart! Jag var på Babelinspelaningen när han var där, och det var en timme jag aldrig kommer glömma. Så himla finurlig och fantastisk!

snowflake sa...

I Linköping i höstas läste han också ur "Minnen", ett stycke dialog med sin far, där fadern är så strålande nöjd med sin kropp. Det var så fint.
kanske samma i Skövde?

Holly Hock sa...

Han var verkligen jätterolig, på ett smart sätt liksom. Ja, han läste den passagen om pappan ur Minnen, plus några andra, bl a en historia om när han och Göran Tunström gick vilse i Paris. Riktigt roligt! Jag måste nog läsa Minnen. /Therese