söndag 27 mars 2011

Vacker som en saga

Låt mig presentera: min allra finaste nya vän, Billy Boy! Han flyttade hem till mig i fredags och visst är han sagolikt vacker? Han har dessutom en poetisk själ, så jag känner på mig att vi kommer trivas riktigt fint ihop.

Jag bjuder dessutom på en film. Tjejen som är med är Billys tidigare ägare och tillika min tränare. Och kom ihåg nu, han är inte längre till salu!

8 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Vad fantastiskt, och vad fin han är! Billy Boy, det är precis som Bamses häst då :-)

Jag drömde alltid om att rida när jag var barn, och gjorde faktiskt slag i saken som 32-åring! Gick ett helt år på ridskola tillsammans med några andra vuxna som red hellre än bra. Tyvärr såldes ridskolan sen och jag har inte hittat nån annan lika opretentiös vuxengrupp, men jag skulle gärna återuppta det. Skithäftigt – särskilt att galoppera i skogen (okej, Robin Hood, och allt det där...)

Stort grattis till din nya familjemedlem!

Maria Olausson sa...

Även jag som inte tycker om hästar tycker att han är jätte fin. Hoppas att man får träffa honom och dig snart.

Ingrid sa...

Så vacker! Jag saknar alla de hästar jag brukade ha omkring mig som barn (fast de var modell mindre)... hoppas att du och Billy Boy ska vara med om mycket trevligt tillsammans.

Holly Hock sa...

Tack så mycket allihop! Ja, han är fantastiskt vacker min häst. Och för en gångs skull har jag en häst som verkligen passar mig. DET känns extra kul. /Therese (som också tycker om att galoppera ;)

Catrin sa...

AVUNDSJUK!

Holly Hock sa...

Ja, jag är så otroligt glad och tacksam att jag fick möjlighet att köpa Billy. Lyllo mig! ;) /Therese

Emma sa...

Jag blir inte alls avundsjuk, cobar som är så snygga. Måste ha en någon dag. Den där kommer du säkert att kunna ha mycket roligt med.

Holly Hock sa...

Javisst är det fina. Och bra steg brukar de också ha, perfekt för en dressyrälskare som jag! /Therese