lördag 13 november 2010

Så var det gjort då

Igår gick jag då runt till tre olika butiker och frågade om jag fick lägga ut några böcker till deras kunder. Jag försökte att lite enkelt förklara bakgrunden och även om alla såg lite förvånade ut, så sa alla ja. Som ni ser av bilderna i tidigare inlägg passar böckerna in fint i alla tre butiksmiljöerna, inredning, te och kaffe och blommor. Det blir som en pyttepytteliten book shop-in-shop.

Med tanke på kungliga biografier och presskonferenser vid jaktstugor, kan man tycka att det är lite fyndigt att lägga ut just Drottningen vänder blad. Men jag kan försäkra er att det var en ren tillfällighet. Jag valde Bennetts bok eftersom jag tycker den är bra och eftersom jag tror att det är en bok som många kan uppskatta. Dessutom är den bara 120 sidor lång, vilket inte borde avskräcka någon, och handlar ju om böcker och läsning.

Så nu stundar då väntans tider. Kommer böckerna att hitta nya läsare? Eller kommer de att bli undanstädade och slängas? Jag hoppas såklart att de kommer att bli lästa. Om sen någon dessutom tittar in på bloggen och skriver en kommentar så vore det jättekul. Om det dessutom senare skulle bli en bokträff skulle det kännas som en högvinst. Vi får se.

7 kommentarer:

Böcker, böcker, böcker sa...

Jag vet ju vart alla är nu när jag ser bilderna. Lite fusk! :)

agnes i Lund sa...

Vill bara säga: Vilken fantastiskt kreativ idé! Hur kul som helst!

Hermia sa...

Kul! En mer riktad form av bookcrossing - hoppas du når ut med både idé o böcker!

Jenny B sa...

Så himla fin idé! Hoppas du får nya läsvänner.

snowflake sa...

Väntar ivrigt på fortsättningen...

magnusax sa...

Du har fått ett litet pris av mig, kolla här: http://afractionoftheweb.blogspot.com/2010/11/jag-har-fatt-ett-pris.html

Holly Hock sa...

Tack så mycket allihop! Jag väntar också nyfiket på om det blir en fortsättning, vem vet. /Therese