torsdag 16 september 2010

Planer, fredag kväll

Jag längtar så till imorgon då jag får sätta mig på tåget och åka till Stockholm, Kulturhuset och Internationell författarscen för att lyssna på Ian McEwan. Han är en av mina favoritförfattare och det gick helt enkelt inte att motstå när han för en gångs skull kommer till Sverige.

Den här veckan förbereder jag mig genom att läsa hans senaste bok Solar och packa ihop en goodie bag till mig själv (som ni vet så har man inte roligare...).

Jag tänkte också besöka lite bokhandlare, såklart. Naturligtvis kommer jag gå till The English Bookshop, det är liksom obligatoriskt. Men jag tänkte också gå till Bokslukaren för den verkar så otroligt fin. Sture bibliotek verkar också intressant och säkert går jag in en sväng på Hedengrens.

6 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Hoppas du får jättekul i stockholm. Jag gillar det där med att plocka ihop en egen goodiebag, haha .-)

Du skriver väl sen och berättar om hur det var?

Holly Hock sa...

Självklart! Jag har aldrig lyssnat till honom förut, förutom på tv då,men jag hoppas att han lever upp till förväntningarna. /Therese

Catrin sa...

Klart att du ska gå till Bokslukaren. Inte långt därifrån ligger min favorit Bokmagasinet (Hornsgatan 80). En annan fin bokhandel är Söderbokhandeln på Götgatan 37. Ha det så kul! Jag hade verkligen velat gå och lyssna på Ian McEwan (kanske min fellow blogger Cattis kommer iväg?), men ska på andra trevligheter. Ses vi när Siri Hustvedt kommer till Internationell författarscen senare i höst?

Holly Hock sa...

Tack för tipsen, Catrin! Jag skriver upp adresserna på min lista. Jajemänsan, vi ses i november! /Therese

bokstödet sa...

Hur är Solar. Jag har beställt den och är så nyfiken. Jag är en stor beundrare av Ian McEwan och har läst nästa alla hans böcker.

Holly Hockw sa...

Solar är bra! Mycket mer humoristisk än hans tidigare böcker, men visst känner man igen att det är han. Det kommer ett helt inlägg om Solar i veckan. /Therese