torsdag 20 maj 2010

Sarah Waters och Per Hagman

På tal om författarbesök så har jag nog gråtit åtminstone några deciliter blod över att jag missade Sarah Waters Stockholmsbesök. Jag hade verkligen velat vara där men ibland går det inte, hur gärna man än vill.

Naturligtvis har jag läst båda intervjuerna hos Bokhora, del 1 och del 2. Tackar så mycket för dem! Intervjun i Babel som sändes 6 maj går också att se på svt play, om man har missat tidigare. Men, är det någon annan som varit där och skrivit något?

Ett författarbesök jag ska gå på är Per Hagman som kommer till Skövde nästa onsdag för att bland annat prata om sin nya bok.

3 kommentarer:

Dolly sa...

Boktoka har skrivit om kvällen: http://boktoka.se/?p=1809

Holly Hock sa...

Tack för tipset! Att jag har kunnat missa det... /Therese

Jenny sa...

Jag var där...till min stora lycka. Jag har seglat omkring i ett slags Sarah Watersdimma senaste tiden, jag läste i samband med hennes framträdande på kulteuhuset ut hennes Livstråden, som jag Älskade, och är så pepp på att läsa nya Främlingen i huset.
Jag har tyckt otroligt my om alla hennes tidigare, Kyssa sammet, Ficktjuven och Nattvakten, och hon har blivit en av mina stora favoriter. Jag är övertygad om att den nya Inte kommer ändra på detta- tvärtom...