torsdag 29 oktober 2009

Ingen panik! Alla på en gång!

Tänk hur saker har en tendens att hopa sig! Mitt under senaste djupdyket - vad tror ni händer då? Jo, fredagen den 16 oktober, närmare bestämt, börjar det snöa. Det låg knappt kvar över dagen, men stora, vita, fina flingor var det. Och det innebär ju att det är vinterns första dag. Och vinterns första dag skulle jag ju hänga på Paperback Lovers Christie-festival. Inte nog med det, bara några dagar efter, vad dimper ner i brevlådan, om inte Paul Austers nya Invisible.

Så många böcker att läsa, alla på en gång!

Djupdyket är över nu iallafall. Jeanette Wintersons nästa bok får vänta åtminstone ett par veckor. Invisible är också utläst, mer om den en annan dag. Därför har det blivit dags att sätta fart på Christie-festivalen här i skogarna utanför Skövde. Det gör jag nu.

4 kommentarer:

JanB sa...

Therese - kolla min nyfödda bokblogg hos JanB. Kunde bara inte låta bli! Tänker även skriva om Javier Marías och Carola Hansson.

Holly Hock sa...

Vad kul! Nu kommer jag ha enklare att följa din läsning. Jag har en del tankar om "Invisible" som jag skulle vilja bolla med dig. Återkommer. /Therese

Paperback Lover sa...

Ja, det snöade ju i Stockholm för första gången för precis en månad sen så jag började på den första Poirot-boken då. Men sen försvann det bara och har inte snöat igen sen dess, så jag kör marathon i långsam takt såhär i början.

Lycka till med ditt marathon!

Holly Hock sa...

Paperback Lover: Här har inte heller snöat sen dess, även om det varit kallt nog! Jag har fullt upp att överhuvudtaget få tag på mina böcker (tre om Miss Marple), så snart så kanske. /Therese