torsdag 11 december 2008

Julklappspåse

Idag kom julklappspåsen från Dieva nerdimpande i brevlådan. Jag har förstått att många andra kommer vänta med att öppna sin tills julafton eller allra tidigast kvällen innan. Men icke sa Nicke, inte jag. Jag öppnade min ikväll.

Inuti påsen låg fyra inslagna julklappar och ett vackert kort, så jag hade att göra en liten stund med att öppna paketen, härligt. Temat på julklappspåsen var lika enkelt som genialiskt - jul! Boken var Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen, en deckare som jag tänker måste vara perfekt att koppla av med i julstressen. Dessutom fick jag glöggkryddor, Best Wishes Tea och ett änglaspel med jultomtar. Jag älskar änglaspel och kommer ihåg hur fascinerad jag var av dem som barn.
Tack så jättemycket, Dieva! Jag tycker det är jättekul med tema och jag uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att plocka ihop den här julklappspåsen till mig. Stort tack!

5 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Det var juligt värre! ;-)

Västmanländskan sa...

Vilket fint julpaket!

Anonym sa...

Varsågod!

Halva nöjet är att plocka ihop ett tema, jag måste erkänna att jag gjorde tema på alla paket i Pocket & Prassel 2.0 också.

Holly Hock sa...

Visst är det härligt! En hel påse julstämning, kan det bli bättre?

Cia sa...

Jag tror alla har öppnat sina julpåsar redan. ;) Jag höll mig i två timmar ungefär, ha ha