tisdag 25 november 2008

Julklappspåse

Jag är ju med i ett utbyte av julklappspåsar anordnat av En bok om dagen. Utbytet innebär att jag ska skicka ett bokpaket till Maries blogg och jag kommer att motta ett bokpaket från Dievas liv och äventyr. Det är riktigt kul att försöka sätta ihop ett paket som någon som jag egentligen inte känner kommer att uppskatta. Jag har de senaste dagarn lusläst Maries blogg och dessutom ställt en del frågor. En tanke har börjat ta form men jag behöver fundera och fråga lite till för att finslipa innehållet. Jag skulle vilja överraska med någonting hon liksom ännu inte visste att hon tyckte om!

6 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Det tycker jag låter som en himla fin tanke!

Holly Hock sa...

Ja, vi får se hur det lyckas. Hur väl kan man egentligen "lära känna" någon enbart genom en blogg? Jag har fått för mig - ganska väl. Jag älskar tema, så temapåse blir det, på något sätt. Det är hur som helst himla kul, massor av tackar och uppskattning till En bok om dagen för att du organiserar så bra!

Anonym sa...

Förutom Safron Froers och Krauss - vad gillar du för författare?

Holly Hock sa...

Åh, jag älskar Ian McEwan, Doris Lessing, Margaret Atwood, Marguerite Duras, David Mitchell, Don Delillo, Jonas Hassen Khemiri, Sara Stridsberg, Bodil Malmsten, Sarah Waters, Wally Lamb, Anna Gavalda, Amos Oz bl a. Jag väljer gärna brittiskt, amerikanskt, franskt (läser gärna på engelska och franska) och klassiker. Tycker om, men väljer oftast inte deckare och chick-lit. Jag är alldeles för harig för skräck men har börjat nosa lite på fantasy. Ja, så, ungefär. ;)

Holly Hock sa...

Oj, jag glömde ju nya favoriten Nina Bouraoui.

Anonym sa...

Wow! Det var många att välja ibland, så bra!

Jag ska luska runt lite mer på din blogg men återkomemr med mer frågor ...