tisdag 21 december 2010

Holly Hock upptäcker nytt

Den här hösten/vintern blir bara bättre och bättre! Jag har fått inte mindre än två utmärkelser av Böckerx3 och a fraction of the web. Jag tackar och bugar och blir jätteglad!

När man fått utmärkelsen ska man berätta sju fakta om sig själv och sedan ge utmärkelsen vidare till sju andra bloggar. Jag har i ett tidigare liknande inlägg berättat väl valda hårdfakta om mig själv, så den här gången tänkte jag lite tvärtom. Nu är det fritt fram att ställa frågan till mig, det där som du alltid gått och undrat över men inte fått tillfälle att fråga. Nu är tillfället här. Vilken fråga skulle du vilja ställa till mig?

Med tanke på att det snart är nytt år, skulle jag också vilja vidga mina vyer här i bokbloggosfären. Jag tänker därför skicka awarden vidare till sju, för mig, nya bloggar.

Och jag börjar hos Kafka på jobbet. Därifrån klickar jag mig vidare till Ord och inga visor. I hennes blogglista hittar jag Illusionernas blogg. Sen hittar jag till Feuerzeug, Arga bibliotekstanten och Bokcirkus! Och sist men inte minst, hyllan.

Jag förstår inte hur jag har kunnat missa dessa bloggar, men se, nu är det åtgärdat!

4 kommentarer:

Lotta - hyllan sa...

Tusen tack! :D

feuerzeug sa...

Tusen tack! Ingen dålig start på julsemestern!

Holly Hock sa...

Jag är bara glad att jag äntligen hittat till er! /Therese

Illusionernas blogg sa...

Idel bra bloggar du hittat! Tack så mycket för utmärkelsen!