fredag 18 september 2009

Nämen, det här har jag missat.

Det är ju Agatha Christie-vecka! Då skulle jag ju självklart läsa några av hennes böcker, men jag har inga olästa hemma. Jag började någon gång ett försök att ta mig igenom alla böckerna om miss Marple, men jag tror inte jag kom så långt.

Nåväl, jag får väl ta min Agatha Christie-vecka vid ett senare tillfälle och förbereda mig lite bättre. Som någon sorts ersättning tänker jag börja på P D James nya i kväll.

9 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Nämen vad säjer du? Christie-vecka! Det hade jag ingen koll på heller (jag har aldrig koll på nånting, i och för sig). Men då ska jag se till att få nedskrivet ett sedan länge planerat Christie-inlägg i helgen. Det passar ju bra :-)

Tack för att delade med gi!

Paperback Lover sa...

Det här läste jag om i somras, sen glömde jag bort det. Men jag firade veckan med att ropa hem en pocket-raritet på Tradera :-) Min egen Christie-festival börjar på vinterns första dag då jag påbörjar genomläsning av alla Poirot-deckare!

snowflake sa...

Nämen?! Helt missat.
Det avgör i alla fall vem som får följa med på bussresa i morgon.

Holly Hock sa...

Jag hade också gärna uppmärksammat Christie-veckan lite mer ordentligt. Men man kan väl som sagt har en egen Christie-veckan lite senare och försöka vara mer på hugget nästa år.
Paperback Lover: Vilken dag räknar du som vinters första? Och hur många Poirot-deckare skrev hon egentligen? Ganska många va?
/Therese

Paperback Lover sa...

Vinterns första dag är den första dagen det snöar i den stad jag bor (Stockholm). Vad jag vet så finns det 36 böcker på svenska om Poirot, novellsamlingar inkluderade. Så jag har det jag gör, kan man säga :-)

Holly Hock sa...

Paperback Lover: Då har du att göra en stund iallafall! Har du alla 36 böckerna hemma? /Therese

Paperback Lover sa...

I nuläget saknar jag endast fem titlar. har lyckats samla på mig alla under hösten genom att dammsuga Tradera och Bokbörsen dagligen :-)

Holly Hock sa...

Paperback Lover: Jag har inga med Poirot hemma, annars hade jag gärna bidragit till din samling. Jag är däremot lite mera blygsam och hade tänkt att läsa kanske tre Miss Marple-deckar under en Christie-vecka. Jag tror jag ska börja den på min första vinterdag (i Skövde). Det kan bli kul att jämföra med när det blir för dig. /Therese

Paperback Lover sa...

vad roligt att du tyckte det var en kul idé!