torsdag 30 juli 2009

Eclipse

Jag börjar bli bra på det här med serier. Bara sista boken kvar av Twilight och jag måste säga att jag är inte riktigt lika fast under läsningen av Eclipse. Jag kan till och med slita mig för att äta, gå på toaletten och fixa med hästarna utan att läsa samtidigt. Missförstå mig inte, jag har fortfarande lika kul medan jag läser och boken är verkligen underbar. Men kanske gör Edwards närvaro i hela boken att jag liksom kan slappna av lite utan att stress-läsa och undra var han håller hus egentligen.

Werewolves-grejen blir bara mer och mer intressant tycker jag. Även om jag ibland tycker Jacob är lite irriterande är han otroligt viktig som motvikt och kontrast till Bella och Edward. Jag vet att det mest är "hitte på", men beskrivningen av flocken och hur den fungerar gör att jag ser med lite andra ögon på min egen hund. Ibland undrar jag vad han tänker på?
Bella är fortfarande lika hjälplöst klumpig som hon alltid varit. Jag har ju listat ut att det kommer att bli ändring på detta i bok fyra och tur är väl det. Det hade varit ganska patetiskt om hon fortsatt i samma stil hela serien igenom. Favoritavsnittet i Eclipse är annars helt klart natten i tältet.

Inga kommentarer: