lördag 7 februari 2009

Nyss hemkommen

Djupdykningen börjar närma sig sitt slut. Jag håller på med omgångens sista Auster, The Invention of Solitude. Den här skiljer sig från de andra såtillvida att den är självbiografisk om Paul Austers pappa. Jag förväntar mig en annorlunda bok, men också kanske svar på en del frågor.

Jag har också precis kommit hem från bokklubbsträff. Boken vi läst och diskuterat var The Falls av Joyce Carol Oates. Jag får återkomma en annan dag med tankar kring den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det har varit intressant att få ta del av din djupdykning och jag tycker att själva konceptet är väldigt tilltalande, speciellt i bokbloggsformatet. Jag blir väldigt sugen på att ta efter dig och göra något liknande i framtiden, inte med Paul Auster men med någon annan författare.

Anonym sa...

Det var ju lite en chansning (om än inte någon högoddsare) att välja en författare som jag aldrig läst tidigare. Men jag tycker helt klart det var bra att läsa så många på raken, man blev fort som hemma med hans romaner. Jag tycker de är helt otroliga. Min tanke är att jag ska göra fler djupdyk, jag har några idéer i huvudet, vi får se vilken det blir först. Så länge följer jag din blogg för att se vad det blir hos dig. /Therese